hits







Het hummersuppe

  • 11.02.2016, 21:33


1-2 hummer
1 liter hummerkraft (se nederst for oppskrfit)
1 stilk stangselleri
1 gulrot
2 sjalottlk 
3 dl kremflte
2 dl ekstra dry prosecco
2 gode skvis sitron
3 ts tomatpure
Krydder
Ha 2 ss olivenolje
2 ss smr i en kasserolle.
Finkutt lk, gulrot og stangselleri i kjempetynne skiver.
La de frese seg mre i gryta p litt over middels varme i 10-15 min.
Bruk stavmikser nr det er mrt.
Ha i kraft, flte, prosecco og tomatpur, og gi ett oppkok.
Tilsett 2 1/2 ts salt,
1/2 ts pepper,
1 ts Cayenne,
1 ts paprikapulver,
1 ts timian
1 ts sukker.

Hummerkraft

Hummerskall
Ca 1 liter vann
2 ts tomatpure
5 dusker persille
Ha olivenolje i en gryte. 
Fres skallene i ca 1 min p hver side. 
Hell over vann og ha i tomatpur og persille. 
La smkoke i 1 time. 
Sil av.

Rett fr servering tilsetter du hummerkjttet eller fordeler kjttet i serveringstallerkener 

Server med ristet loff.
 
Velbekomme.
        Tanja 


0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik