hits

Karri og kylling baguettesalat

Påleggsalat

7 dl ferdig mengde

200 gram kyllingfilet
(150 gram bacon)
1 pose majones
3 ss rømme
1/4 rødløk
1/4 rød paprika
3/4 eple (pink lady)
3 stilker vårløk
2 ss sitronsaft

1 ss karry

1 ts salt 

1 ts pepper.

 

Stek baconet. La det renne av på papir.

Avkjøles.

Finkutt alle grønnsakene.

Bland rømme, majones,

2 ss sitron,

1/2 til 1ss karry,

1 ts salt

en klype sukker

 

Bland i grønnsakene.

Ha i den avkjølte kyllingen.

Klipp opp baconet og ha i.

 

Vend godt rundt.

Salaten kan med fordel trekke litt i kjøleskapet så smakene setter seg.

Server gjerne med ristet brød. 

Velbekomme.       

 

             Tanja 

 

 

 

 

 

13 kommentarer
Linda Hellerød

Linda Hellerød

Ser nydelig ut <3 søteste :-)

Dette så utrolig godt ut! Skal jeg prøve ut en gang :)

Kari Pettersen

Kari Pettersen

Jeg er glad i kylling , glad i bacon veldig glad i curry, så dette tror jeg blir en favoritt!

Dette må prøves 😄 Lenge holder den seg ?

Går det an å fryse denne tror du? Slik at den varer lenger.

laget denne igår. den er akkurat så god som den ser ut! Den gikk rett inn på lista over salater jeg skal lage til julekoldtbordet.

Så utrolig kjekt å høre synnøve: )

Igjen: TUSEN TAKK for inspirasjon. Gler meg til å overraske med denne! 😊 God helg 😊

God helg Laila Hauso: ). La meg høre om du blir fornøyd :)

Skriv en ny kommentar