Fløtepasta med kylling og bacon

  • 14.02.2016, 15:03


Kok 1/2 pakke spaghetti med salt og olje.
Stek en stor kyllingfilet
1-2 pk bacon.

Kutt opp 1/2 purre og
3 kvaster vårløk
.
Lag en blanding av
5 dl fløte
2 eggeplommer,
salt og pepper.

Da pastaen er silt ha den tilbake i gryta.
Skru på laveste varme.
Hell over biter av kylling og oppklipt bacon samt grønnsakene.
Hell over fløteblandingen.
Vend rundt og rundt til det varmes.
Nb skal IKKE kokes.
Smak så til med ekstra salt og pepper.

        Tanja 



10 Kommentarer














Jeanette

30.04.2016 kl.09:43

Oppskriften ser veldig god ut. Men blir ikke purre og vårløken veldig stram i smaken hvis den ikke blir stekt eller kokt?

Dette er super froeningsmat også, tenker jeg. Ikke bare god middag. :)
matfrabunnenfb.blogg.no

30.04.2016 kl.17:14

Det syns jeg ikkr Jeanette: ). Men du kan surre det blankt om du vil
Veronica

23.09.2016 kl.11:18

Hvor mange holder dette til?😊
matfrabunnenfb.blogg.no

23.09.2016 kl.21:18

4-6 , alt ettersom Veronica:
Camilla

07.11.2016 kl.22:47

Har en 2-åring som ikke tåler egg, er det en veldig vesentlig del av oppskriften? Kunne jeg byttet det ut med noe annet?
matfrabunnenfb.blogg.no

08.11.2016 kl.01:16

Middagen blir fyldigere med men tror det blur godt uten også Camilla: ). Kanskje ta litt mindre fløte :) . LL meg få høre hvordan det ble. Sikkert flere som lurer :)
Gun

20.12.2016 kl.18:51

Kremfløte eller matfløte?? 😃
matfrabunnenfb.blogg.no

21.12.2016 kl.17:01

Kremfløte Gun:
Ida Meldgaard

10.01.2017 kl.14:56

Hei! :-) Dette skal jeg prøve idag tenker jeg. Men steker du kyllingfileten hel, eller deler du den opp?
matfrabunnenfb.blogg.no

12.01.2017 kl.11:52

Deler opp Ida Meldgaard: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©