hits

Fløtepasta med kylling og bacon


Kok 1/2 pakke spaghetti med salt og olje.
Stek en stor kyllingfilet
1-2 pk bacon.

Kutt opp 1/2 purre og
3 kvaster vårløk
.
Lag en blanding av
5 dl fløte
2 eggeplommer,
salt og pepper.

Da pastaen er silt ha den tilbake i gryta.
Skru på laveste varme.
Hell over biter av kylling og oppklipt bacon samt grønnsakene.
Hell over fløteblandingen.
Vend rundt og rundt til det varmes.
Nb skal IKKE kokes.
Smak så til med ekstra salt og pepper.

        Tanja 

18 kommentarer

Oppskriften ser veldig god ut. Men blir ikke purre og vårløken veldig stram i smaken hvis den ikke blir stekt eller kokt?

Dette er super froeningsmat også, tenker jeg. Ikke bare god middag. :)

Det syns jeg ikkr Jeanette: ). Men du kan surre det blankt om du vil

Hvor mange holder dette til?😊

Har en 2-åring som ikke tåler egg, er det en veldig vesentlig del av oppskriften? Kunne jeg byttet det ut med noe annet?

Middagen blir fyldigere med men tror det blur godt uten også Camilla: ). Kanskje ta litt mindre fløte :) . LL meg få høre hvordan det ble. Sikkert flere som lurer :)

Kremfløte eller matfløte?? 😃

Ida Meldgaard

Ida Meldgaard

Hei! :-) Dette skal jeg prøve idag tenker jeg. Men steker du kyllingfileten hel, eller deler du den opp?

Går det ann å gjøre denne retten med mindre fett i? Jeg må tenke på fettinnhold i kosten😏

5 dl kremfløte til 4-6 personer?? Jeg antar det er gjort en skrivefeil her. Dette vil vel påvirke smak, konsistens og kaloriinnhold betraketelig? Jeg håper du retter opp oppskriften. Uansett hva jeg har tenkt å lage (selv fastelavnsboller med krem) har jeg aldri benyttet mer enn en kartong (3 dl) fløte i min matlaging. Hører fra dere.

Det er 5 i denne Pernille: ). Den er veldig mektig. Du står selvsagt fritt til å ikke benytte oppskriften eller begrense mengden :)

Går ut ifra at bacon og kylling strimles og stekes først? Eller?

1 kyllingfilet og halv pakke spaghetti til 4-6 personer?

Er du vitttig?

Skriv en ny kommentar