Smaksrik kylling pytt

  • 15.02.2016, 13:41


(Til fam på 4)

Sett på ønsket mengde ris.
4.5 dl jasminris på 7 dl vann.

Del 600 g kyllingfilèt i biter.
2 ss akasiehonning
2ss soyasaus
2 ss sitron
Hindu kyllingkrydder.

Kyllingfilèt stekes i stekepanna da smøret har smelta og plata er varm.
Ha over resten av ingrediensene

Del opp
1 gul
1 rød og
1 grønn paprika
og ca 15 cm purre.
Ha dette i stekepannen.
Skru ned på middels varme og la det surre noen minutt.

         Tanja 



2 Kommentarer














Marte

12.03.2017 kl.20:50

Har du et forslag til saus slik at det ikke blir så tørt?
matfrabunnenfb.blogg.no

14.03.2017 kl.09:58

Er litt sausete denne Marte: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©