hits

Sei i høstsaus


Sei i høstsaus 

Sei pepres og saltes

Legg i ildfast form. 
Hell over 
3-4 dl fløte 

Visp inn
4-5 ss cremefraiche 
4-6 ts tyttebærsyltetøy.

Ha i 
1/2 paprika
1 løk 
i biter 

Ta noen kvaster frisk timian og klipp noen dryss over . 
Sett i ovn på 200 grader i 20 min.

Server gjerne med poteter og bacon.

               Tanja

6 kommentarer

Dette ser utrolig flott ut =)

Hvor mye sei skal man bruke i denne oppskriften. Har det noe å si om den er fryst eller fersk?

Beregn 2-300 g pr voksen Benedikte: ). Jeg brukte den billige fryste:). Tinte først

Laget dette i dag! Brukte lettsaltet torsk med skinn istedenfor sei :) samboer mente det var beste fisken han hadde fått! Var veldig godt alt sammen :)

Så utroligkoselig å høre :)

Jeg har tenkt å bruke fersk seifilet, bør jeg dele den i biter?

AB: Ja. Del den opp i passe porsjonsbiter :)

Skriv en ny kommentar