Sei i høstsaus

  • 22.02.2016, 16:16


Sei i høstsaus 

Sei pepres og saltes

Legg i ildfast form. 
Hell over 
3-4 dl fløte 

Visp inn
4-5 ss cremefraiche 
4-6 ts tyttebærsyltetøy.

Ha i 
1/2 paprika
1 løk 
i biter 

Ta noen kvaster frisk timian og klipp noen dryss over . 
Sett i ovn på 200 grader i 20 min.

Server gjerne med poteter og bacon.

               Tanja



4 Kommentarer














Benedikte

13.10.2016 kl.16:24

Dette ser utrolig flott ut =)

Hvor mye sei skal man bruke i denne oppskriften. Har det noe å si om den er fryst eller fersk?
matfrabunnenfb.blogg.no

14.10.2016 kl.01:53

Beregn 2-300 g pr voksen Benedikte: ). Jeg brukte den billige fryste:). Tinte først
Tlb

13.03.2017 kl.21:53

Laget dette i dag! Brukte lettsaltet torsk med skinn istedenfor sei :) samboer mente det var beste fisken han hadde fått! Var veldig godt alt sammen :)
matfrabunnenfb.blogg.no

14.03.2017 kl.09:57

Så utroligkoselig å høre :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©