hits

Biffpasta med ruccola


Biffpasta med ruccola
4 personer


500 g tagliatelle
400 g entrecote eller annet biffkjtt
3 dl flte
1 boks snfrisk
3 ss rmme
2 eggeplommer
1/2 gul paprika
1/2 rd paprika 
5 cm purre
1/2 lk 
Ruccola

Kok pasta etter anvisning p pakken. 
Hakk opp paprika, purre og lk.
Skjr opp biffkjttet og str p salt og pepper. 
Stek hurtig p hy varme. 
Tilsett s grnnsakene og skru av varmen. 

Sausblandingen : 
Sett plata p laveste varme. 
Ha i flte, rmme og 1snfrisk. 
Pisk forsiktig mens alt smelter inn. 
Krydre med 
1 ts piffi, 
Smak til med salt og pepper 
Og Santa maria chili exploision. 

Ha pastaen i ett drslag og hell den s tilbake i panna. 
Ha 2 eggeplommer i sausblandingen og visp lett. 
Tilsett umiddelbart i gryta med pasta. 
Hell over biffen og grnnsakene. 
Vend alt rundt s det blander seg godt. 
Server. Velbekomme.

               Tanja 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar