Biffpasta med ruccola

  • 22.02.2016, 16:30


Biffpasta med ruccola
4 personer


500 g tagliatelle
400 g entrecote eller annet biffkjøtt
3 dl fløte
1 boks snøfrisk
3 ss rømme
2 eggeplommer
1/2 gul paprika
1/2 rød paprika 
5 cm purre
1/2 løk 
Ruccola

Kok pasta etter anvisning på pakken. 
Hakk opp paprika, purre og løk.
Skjær opp biffkjøttet og strø på salt og pepper. 
Stek hurtig på høy varme. 
Tilsett så grønnsakene og skru av varmen. 

Sausblandingen : 
Sett plata på laveste varme. 
Ha i fløte, rømme og 1snøfrisk. 
Pisk forsiktig mens alt smelter inn. 
Krydre med 
1 ts piffi, 
Smak til med salt og pepper 
Og Santa maria chili exploision. 

Ha pastaen i ett dørslag og hell den så tilbake i panna. 
Ha 2 eggeplommer i sausblandingen og visp lett. 
Tilsett umiddelbart i gryta med pasta. 
Hell over biffen og grønnsakene. 
Vend alt rundt så det blander seg godt. 
Server. Velbekomme.

               Tanja 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©