Spekemattallerken

  • 23.02.2016, 11:50

Spekemattallerken 

Potetsalat:

6-8 store poteter ( jeg bruker asterix)

kokes i ca 22 min til de er mør.

Avkjøles.

Bland 1 pakke majones og

1 boks rømme.

2 ss lake av sylteagurk og

3-4 sylteagurker finkuttet

LItt vårløk 

1/2 purre.

1 rødt eple ( jeg bruker pink lady). Deles .. 

Smak til med salt og pepper.

La den trekke noen timer i kjøleskap

 

Ved servering kutt opp ett halvt rødt eple og klipp over ekstra vårløk.

Eggerøre beregn pr pers :

2 egg .

1 ss fløte pr egg.

Bittelitt salt.

Klipp gressløk å ha i.

Stek den i panna mens du bruker stekespaden til å skyfle den mot midten av panna fra kantene.

Server med spekemat du liker.

Her er det servert med fenalår,strandaskinke, vikingpølse og biffsalami.

Flatbrød er godt til men loff er også ett alternativ. 
Velbekomme.

         Tanja



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©