hits







Spekemattallerken

  • 23.02.2016, 11:50

Spekemattallerken 

Potetsalat:

6-8 store poteter ( jeg bruker asterix)

kokes i ca 22 min til de er mr.

Avkjles.

Bland 1 pakke majones og

1 boks rmme.

2 ss lake av sylteagurk og

3-4 sylteagurker finkuttet

LItt vrlk 

1/2 purre.

1 rdt eple ( jeg bruker pink lady). Deles .. 

Smak til med salt og pepper.

La den trekke noen timer i kjleskap

 

Ved servering kutt opp ett halvt rdt eple og klipp over ekstra vrlk.

Eggerre beregn pr pers :

2 egg .

1 ss flte pr egg.

Bittelitt salt.

Klipp gresslk ha i.

Stek den i panna mens du bruker stekespaden til skyfle den mot midten av panna fra kantene.

Server med spekemat du liker.

Her er det servert med fenalr,strandaskinke, vikingplse og biffsalami.

Flatbrd er godt til men loff er ogs ett alternativ. 
Velbekomme.

         Tanja



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik