Rørt kremet tyttebær

  • 24.02.2016, 11:53

Rørt kremet tyttebær 
5.5 liter bær ble til 4.8 liter rørt tyttebær

Finn fram kjøkkenmaskin og eltekrok.

Jeg bruker kenwood så hastigheter og tid er mht den.
Ha 15 dl bær i bollen pr omgang(max)

Ha i 11.25 dl sukker.
Sett hastighet på litt over minimum.

Ta tiden på 5 min. Halveis dytter du ned sukker langs kanten. 
Rør nå godt igjennom med tresleiv.
Sett hastigheten på 1 og kjør i 3 min.
Sett tilbake på minimum og kjør i 2 min. 
Ha over i beger.

Gjenta prosess til det er tomt for bær.

Hastighetene er viktig for å få den perfekt kremet samtidig som du får endel hele bær i også. 
Velbekomme.
Tanja 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©