hits






Mascarpone-pasta

  • 01.03.2016, 22:38

Mascarpone pasta med hint av ntter og mandler ala Tanja

500 g fersk tagliatelle
300 g bacon
250 g mascarpone
50 g parmesan
2 dl flte
10 cm tykk purre
1/2 lk
1 ss sitron
1 ts salt
1 ts pepper
3 ss Jacobs kaldpresset rapsolje med ntte og mandelkarakter
Finsnitt lk og purre og la surre i smr i 6- 7 min p middels varme. Ha i flten og mascarpone og la smelte. Riv parmesan p fin innstilling. Ha dette i gryta. Ha i sitron, salt og pepper. Skru ned varmen og la putre.
Stek bacon og la renne av p kjkkenpapir. Kok tagliatelle 4-5 min og la det renne av i ett drslag. Ha pastaen tilbake i gryta. Sprinkle over rapsoljen. Klipp opp bacon og ha dette i sammen med mascarponesausen. Vend flere ganger om. Velbekomme 😊



4 Kommentarer














Lene

01.03.2016 kl.22:56

.. matvraket i meg sikler akkurat n! Elsker pasta.
matfrabunnenfb.blogg.no

02.03.2016 kl.17:58

Herlig Lene:

17.06.2018 kl.21:52

Mascarpone, hva er det og har de det p kiwi?
matfrabunnenfb.blogg.no

20.06.2018 kl.15:52

Ost. Ja selges p kiwi Anonym:


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik