hits






Potetkakk

  • 12.03.2016, 15:36

Potetkakk.

Dette tilbehret ser ikke s delikat ut, men det er nydelig godt og her er det fint benytte rester.

Stek poteter s de blir gyldne og crispy i smr med litt salt og en god del pepper.

Nr det ser slik ut heller du over melk. Ikke dekk til med melk men slik som p bildet.

La melken koke inn mens du rrer. Etterhvert etterlater det svarte spor i pannen. Dra da potetene rundt p samme mte som eggerre som p frste bildet.
Godt til feks plser eller bacon og egg.

              Tanja



3 Kommentarer














Arbeidskar

12.03.2016 kl.15:43

Dette har jeg ikke hrt om fr, men det ser godt ut!

Bruker du r eller kokte poteter?
matfrabunnenfb.blogg.no

12.03.2016 kl.16:15

Kokte fra dagen fr. Skikkelig manne-mat dette Arbeidskar:)
Arbeidskar

13.03.2016 kl.12:46

Stekte poteter er jo kjempegodt, men har aldri hrt om ha oppi melk.


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik