Potetkakk

  • 12.03.2016, 15:36

Potetkakk.

Dette tilbehøret ser ikke så delikat ut, men det er nydelig godt og her er det fint å benytte rester.

Stek poteter så de blir gyldne og crispy i smør med litt salt og en god del pepper.

Når det ser slik ut heller du over melk. Ikke dekk til med melk men slik som på bildet.

La melken koke inn mens du rører. Etterhvert etterlater det svarte spor i pannen. Dra da potetene rundt på samme måte som eggerøre som på første bildet.
Godt til feks pølser eller bacon og egg.

              Tanja



3 Kommentarer














Arbeidskar

12.03.2016 kl.15:43

Dette har jeg ikke hørt om før, men det ser godt ut!

Bruker du rå eller kokte poteter?
matfrabunnenfb.blogg.no

12.03.2016 kl.16:15

Kokte fra dagen før. Skikkelig manne-mat dette Arbeidskar:)
Arbeidskar

13.03.2016 kl.12:46

Stekte poteter er jo kjempegodt, men har aldri hørt om å ha oppi melk.


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©