hits







"Restaurant" - pizza

  • 19.03.2016, 11:51

Hvorfor dra ut kjpe pizza nr man kan lage den hjemme p 7 min? (Steketiden)

Med flgende oppskrift fr jeg 4 pizzaer, alle i familien fr legge p valgfritt fyll. Restene gr i fryseren til travle dager.

Man kan fint lage 6-8 bunner av denne oppskriften om man vil ha de ekstra tynne.

Jeg liker bruke Mllerens pizzamel, men det finnes flere typer. Jeg kjper denne da den rett og slett befinner seg nrmest mht. butikk s dette er ikke reklame.

Den ser slik ut:

Jeg lager pizza p bakingsteel. Det ser snn ut.

Oppskrift p 4 (evt 6-8 bunner)
5 dl pizzamel
1/2 ts salt
1/2 pose trrgjr
2 ss olje
2 dl lunkent vann (38 grader)
Jeg bruker ogs 2-3 ss oregano i for smakssetting.

La deigen heve 20-30 min fr du kjevler den ut og legger p fyll.
P bakestl har jeg max varme frst 5 min og s 2 min under grill p verste rille.
P vanlig stekeplate steker man 10-15 min p 250 grader.

Her bruker vi enten crme fraiche eller tomatpur i bunnen med oregano p og evt hvitlk. S legges osten p (vi foretrekker mozzarella).

P toppen kan man legge feks biff (r), pepperoni, skinke, spekeskinke.
Annet som er godt p er feks lk,rdlk,ananas, tomat, fersk mozzarella, og ruccola  (sistnevnte etter steking).
Bare fantasien setter grenser for hva man liker ha p.

Tips: Hvis man ikke nsker lage mange bunner kan man sette deigen i kjleskapet og lage deilige baguetter til dagen etterp.

                                                                             Tanja

 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken.. 

 

 



8 Kommentarer














lisarorvik

19.03.2016 kl.11:52

Dette s kjempe godt ut :)
matfrabunnenfb.blogg.no

19.03.2016 kl.12:22

Takk lisarorvik: )
Oda

19.03.2016 kl.11:54

det s godt ut!!
matfrabunnenfb.blogg.no

19.03.2016 kl.12:20

Takk Oda: ). Det er skikkelig snadder
Andr

20.03.2016 kl.09:04

Er det snn smrett skinke du har brukt p pizzaen nede til venstre?

Ser gode ut ☺
matfrabunnenfb.blogg.no

20.03.2016 kl.13:53

Ja Andr: )
Heidi stby

21.04.2016 kl.11:04

Hei. Jeg har ogs stekt pizzaene mye p stein plate, men n steker jeg ogs i stekeovnen uten stein p 240 grader i 20-23 minutter midt i ovnen. Har da laget en tynn bunn, og den blir deilig passe spr. Bruker ogs fryse ned rester av deig , hvis det er mye igjen.Tiner den p vanlig mte, og den er like god som fersk, hvis ikke bedre, nr den har vrt fryst.😊😊selvflgelig smak og behag😉😊 Synes ogs forresten hvitlksfedd rmme er godt p bunnen, istedenfor vanlig rd pizza saus😉😊Bare noen sm tips for de som ikke har smakt det. 😉 Mvh Heidi
matfrabunnenfb.blogg.no

23.04.2016 kl.23:55

Heidi stby: Takk for gode tips :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik