Festvafler

  • 25.03.2016, 11:00

 

Festvafler
16 plater

4 egg
1 dl sukker
150 gram smør
1 boks seterrømme
2.5 dl melk
6 dl mel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1/2 ts kardemomme
Noen fnugg salt

Visp lett sammen sukker og egg. Smelt smøret. Ha i det tørre og smøret. Visp til du får en klumpefri røre. Stek og nyt.

             Tanja



2 Kommentarer














24.09.2017 kl.17:34

Når skal melken i? Hva med rømmen? Og skal jeg begynne å steke med en gang, skal den ikke svelle?
matfrabunnenfb.blogg.no

25.09.2017 kl.14:03

Bare å hive i alt samtidig Anonym: ). Kan godt svelle litt


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©