hits

Biffsnadder med kald chilibernaise og brokkoli

Biffsnadder med kald chilibernaise og brokkoli.
Biffkjtt (feks 150-200 gram per person)
1 brokkoli
1 gul lk
1/2 rdlk paprika
2 ts sambal oelek ( kan slyfes)
Salt og pepper etter eget nske

Kald chilibernaise
2 dl crme fraiche
0.5 dl majones
1 ss hvitvinseddik
2 ts estragon
3 ts hakket frisk persille
1 ts lkpulver  (eller hvitlk)
Fersk rd og grnn chili etter nske.
Bland alt. Om du nsker at sausen skal ha farge stavmikser du chilien.
Sett kaldt og serveres kald.

Biffsnadder.
Del romtemperert biffkjtt i passende biter.
S deler du grnnsakene.

Ha smr i en stekepanne. Vent til det ligger brunt og stille i panna. Ha n i 2 ts sambal oelek om du nsker. (Sambal oelek selges i de fleste dagligvarer) Ha i kjttet og stek kjapt i panna i  1-2 min. Ha i lk og paprika og vend rundt i ett halvt til ett min. N kan du krydre med salt og pepper etter nske.

Brokkoli.
Legg den i en gryte med lettsaltet vann. Fra det koker er brokkolien klar etter 2-4 min (kjenn p den med gaffel).

                  Tanja

3 kommentarer
Ingrid De Long

Ingrid De Long

Hvorfor str det alltid "biffkjtt" i slike oppskrifter? Biffkjtt kan jo vre alt mulig! Men det m vre av en viss kvalitet for at retten skal bli god. Holder det med rundbiff? Eller flatbiff? Ytrefilet er kanskje nok? Eller br man opp i entrecte eller indrefilet? Noen ord om dette hadde vrt veldig opplysende!

Her er det ytrefilet Ingrid De Long: ). Jeg skal skrive mer spesifikt framover

Skriv en ny kommentar