hits

Kylling & pasta med manchego

Kylling & pasta med manchego
Til 4

2 store kyllingfileter
1 rødløk
10 cm purre
Paprikakrydder, løkpulver ( eller hvitløk,salt og pepper)


Smelt smør i stekepanna på max varme. Krydre fileene på hver side.
Stek filetene på hver side i 30 sekunder. Skru ned til lav varme (2 av 9). Stek i 15-20 minutter alt etter tykkelse. Snu de hvert 3-4 minutt. Del opp i pene skiver.
Kok en neve spagetti etter pakkens anvisning. 
Del opp rødløk og purre. La det surre seg blankt i en gryte med smør eller olje på lav varme noen minutter.

75 gram manchego ost
4 eggeplommer
4 ss olivenolje
4 ss vann
1 ts pepper
Bland dette godt sammen. Når spaghettien er ferdig og vannet er silt av så ha den tilbake i gryta. Bland inn eggeblandingen og løkblandingen. Vend rundt og rundt ett par minutter.

                    Tanja

4 kommentarer

Endelig en oppskrift uten masse fløte! Supert

Får prøve å inspirere litt alle og enhver Thessa:)

Kan en bytte ut manchego osten med feks parmesan?

Skriv en ny kommentar