Biff & pastaform

  • 26.05.2016, 18:11

Denne ovnsretten har jeg laget i over 20 år og selv om den har enkle smaker syns jeg den er like god fortsatt. Har rett og slett glemt å dele denne med dere men idag tok jeg mål på slumpinga

Biff & pastaform
300 g biff
500 g pastaskruer
Mozarella (eller annen gul ost)
1/2 løk
1/2 paprika
6 dl fløte
1.5 ss piffi
1 ts paprikapulver
1 ts løkpulver eller hvitløkspulver

Hakk opp paprika og løk. Skjær biff i strimler. Stek raskt i panna i max 1 minutt. Sett til side.
Kok pastaskruer etter pakkens anvisning.
Ha fløten i en gryte. Ha i krydderet. Kok opp under omrøring. La den småputre i 3 minutter. Ha pastaen i en ildfast form. Fordel biffblandingen jevnt fordelt i formen. Hell i fløteblandingen. Legg ost på toppen. Sett på midterste rille i forvarmet ovn på 200 grader. Stek til osten er gylden ca 15-20 minutter.
Server gjerne med baguetter.



16 Kommentarer














Pernille

26.05.2016 kl.18:40

Mmm, dette hørtes veldig godt ut :) Ønsker deg en fin kveld videre!
matfrabunnenfb.blogg.no

28.05.2016 kl.04:53

Pernille: Takk i lige måde:)
Cecilie

27.05.2016 kl.14:07

Det så utrolig godt ut og skal definitivt prøves her hjemme en dag😊
matfrabunnenfb.blogg.no

28.05.2016 kl.04:54

Cecilie: Takk :) Håper den faller i smak :)
Hilde

02.08.2016 kl.13:01

Hei, dette fristet! Tror du det går greit å bytte ut biffen med kjøttdeig? :)
matfrabunnenfb.blogg.no

02.08.2016 kl.23:27

Jada Hilde: )
linn-celine

04.08.2016 kl.20:31

jeg og samboren lagde denne i dag , og vi sier bare NAM!!! det var fantastisk godt ! samboeren min elsket det ;)

virkelig å anbefale ;)
matfrabunnenfb.blogg.no

06.08.2016 kl.19:29

tusen takk linn:
Grete sundby

01.09.2016 kl.23:25

Hvor mye mozzerella? Hva er piffi?

Takk for svar.

Grete
matfrabunnenfb.blogg.no

02.09.2016 kl.00:01

Så mye mozarella som du selv ønsker Grete sundby: ). Feks 250-300 gram. Piff i er ett blandingskrydder som selges de fleste steder
Veronica

17.11.2016 kl.13:37

Tenkte å pröve denne i dag, men jeg bytte ut biffkjöttet med svinekjött. Men jeg lurte på, hva serverer du ved siden av? Noen form av salat eller/og hvitlöksbaguetter kanskje? Blir litt kjedelig med bare tomater kanskje..
matfrabunnenfb.blogg.no

17.11.2016 kl.14:25

Baguettter Veronica: )
Kristin

24.02.2017 kl.15:55

Skal prøve denne i kveld 😊 Men bare en tanke... er det ikke veldig mye pasta?? Jeg brukte kun 300 gram og syntes det var mer enn nok 😊
matfrabunnenfb.blogg.no

26.02.2017 kl.17:55

Bruk mengden du ønsker Kristin:)
Tom Knudsen

08.07.2017 kl.19:33

Nå er den i ovnen😊
matfrabunnenfb.blogg.no

11.07.2017 kl.18:58

Tom Knudsen: Håper den falt i smak :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©