hits







Biff & pastaform

  • 26.05.2016, 18:11

Denne ovnsretten har jeg laget i over 20 år og selv om den har enkle smaker syns jeg den er like god fortsatt. Har rett og slett glemt å dele denne med dere men idag tok jeg mål på slumpinga

Biff & pastaform
300 g biff
500 g pastaskruer
Mozarella (eller annen gul ost)
1/2 løk
1/2 paprika
6 dl fløte
1.5 ss piffi
1 ts paprikapulver
1 ts løkpulver eller hvitløkspulver

Hakk opp paprika og løk. Skjær biff i strimler. Stek raskt i panna i max 1 minutt. Sett til side.
Kok pastaskruer etter pakkens anvisning.
Ha fløten i en gryte. Ha i krydderet. Kok opp under omrøring. La den småputre i 3 minutter. Ha pastaen i en ildfast form. Fordel biffblandingen jevnt fordelt i formen. Hell i fløteblandingen. Legg ost på toppen. Sett på midterste rille i forvarmet ovn på 200 grader. Stek til osten er gylden ca 15-20 minutter.
Server gjerne med baguetter.



16 Kommentarer














Pernille

26.05.2016 kl.18:40

Mmm, dette hrtes veldig godt ut :) nsker deg en fin kveld videre!
matfrabunnenfb.blogg.no

28.05.2016 kl.04:53

Pernille: Takk i lige mde:)
Cecilie

27.05.2016 kl.14:07

Det s utrolig godt ut og skal definitivt prves her hjemme en dag😊
matfrabunnenfb.blogg.no

28.05.2016 kl.04:54

Cecilie: Takk :) Hper den faller i smak :)
Hilde

02.08.2016 kl.13:01

Hei, dette fristet! Tror du det gr greit bytte ut biffen med kjttdeig? :)
matfrabunnenfb.blogg.no

02.08.2016 kl.23:27

Jada Hilde: )
linn-celine

04.08.2016 kl.20:31

jeg og samboren lagde denne i dag , og vi sier bare NAM!!! det var fantastisk godt ! samboeren min elsket det ;)

virkelig anbefale ;)
matfrabunnenfb.blogg.no

06.08.2016 kl.19:29

tusen takk linn:
Grete sundby

01.09.2016 kl.23:25

Hvor mye mozzerella? Hva er piffi?

Takk for svar.

Grete
matfrabunnenfb.blogg.no

02.09.2016 kl.00:01

S mye mozarella som du selv nsker Grete sundby: ). Feks 250-300 gram. Piff i er ett blandingskrydder som selges de fleste steder
Veronica

17.11.2016 kl.13:37

Tenkte prve denne i dag, men jeg bytte ut biffkjttet med svinekjtt. Men jeg lurte p, hva serverer du ved siden av? Noen form av salat eller/og hvitlksbaguetter kanskje? Blir litt kjedelig med bare tomater kanskje..
matfrabunnenfb.blogg.no

17.11.2016 kl.14:25

Baguettter Veronica: )
Kristin

24.02.2017 kl.15:55

Skal prve denne i kveld 😊 Men bare en tanke... er det ikke veldig mye pasta?? Jeg brukte kun 300 gram og syntes det var mer enn nok 😊
matfrabunnenfb.blogg.no

26.02.2017 kl.17:55

Bruk mengden du nsker Kristin:)
Tom Knudsen

08.07.2017 kl.19:33

N er den i ovnen😊
matfrabunnenfb.blogg.no

11.07.2017 kl.18:58

Tom Knudsen: Hper den falt i smak :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik