Sjokoladekjeks

  • 18.08.2016, 22:46 

 

250 g smør

4.7 dl sukker

Røres hvitt, jeg brukte mikser.

4 små egg tilsettes ett og ett.

1 ss vaniljesukker

4 dl hvetemel

3.5 dl bakekakao

Bland godt sammen og miks inn.  

Rull ut 2 pølser, ca 5 cm diameter, i gladpack. Legg de i fryseren i hvertfall 30 min så er det lettere å dele den opp til kjeks. Skjær den så opp i 0.5 cm tykke skiver og legg utover på bakepapir.

Stekes midt i ovnen på 180 g i ca 15 min. De skal være brune ikke sorte, så det er viktig å følge med mot slutten så de ikke blir brent.

 

                   Jenny
 0 Kommentarer
Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!

Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt
Søk i bloggenFølg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

ArkivDesign og koding

Albertine L. Vestvik

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©