hits

Ovnspannekake

Ovnspannekake er greit å lage når man ikke gidder stekingen og har lyst på bruke lite tid på kjøkkenet.


Ovnspannekake
Til en familie på 3-4 stk

4 egg
6 dl melk
4 dl mel
60 g smør
0.5 ts salt

400 g lettsaltet sideflesk eller bacon

Bland sammen røren og visp til den blir glatt og fin.
Kutt opp flesket i terninger og stek i pannen. Hell røra i en ildfast form. Strø i det stekte flesket. Stek på midterste rille i forvarmet ovn på 180 grader i 30 minutter.


Serveres med rørt tyttebær eller blåbær.

14 kommentarer

Det s veldig godt ut :)

Det m jeg prve en dag :)

Skal det vre smr i rra?

Kan man bruke kylling istedenfor bacon.

Tja... prv da vel Noor: ). Salt kyllingen iallefall

Skrullekjerring

Skrullekjerring

Har prvd fr,men da sprutet det en del i ovnen... hva gjr jeg galt? Eller dekker du forma?

Prv ha bakepapir over Skrullekjerring: )

Hvor stor er formen ca ?

Skal prves i dag :-) Gleder meg! Ser veldig godt ut :-)

Rita: Hper det falt i smak :)

Skriv en ny kommentar