Ovnspannekake

  • 19.02.2017, 18:32

Ovnspannekake er greit å lage når man ikke gidder stekingen og har lyst på bruke lite tid på kjøkkenet.


Ovnspannekake
Til en familie på 3-4 stk

4 egg
6 dl melk
4 dl mel
60 g smør
0.5 ts salt

400 g lettsaltet sideflesk eller bacon

Bland sammen røren og visp til den blir glatt og fin.
Kutt opp flesket i terninger og stek i pannen. Hell røra i en ildfast form. Strø i det stekte flesket. Stek på midterste rille i forvarmet ovn på 180 grader i 30 minutter.


Serveres med rørt tyttebær eller blåbær.



4 Kommentarer














Pernille

19.02.2017 kl.18:47

Det så veldig godt ut :)
matfrabunnenfb.blogg.no

19.02.2017 kl.20:43

Takk Pernille: )
Iselin Renée

19.02.2017 kl.21:43

Det må jeg prøve en dag :)
matfrabunnenfb.blogg.no

21.02.2017 kl.20:15

Herlig Iselin Renée: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©