Studentvennlige pizzasnurrer

  • 23.04.2017, 21:28

Jeg har valgt å kalle disse studentvennlige pizzasnurrer fordi det ikke er så mange ingredienser og fordi de er lett å lage. Man trenger heller ikke annet enn stekebrett med bakepapir for fyllet i denne renner ikke ut.  Du kan ha i annet fyll etter ønske.


Pizzasnurrer (18 stk)

Start med å lage fyllet da dette skal nedkjøles før det skal i deigen.

4-500 g kjøttdeig
350 gram ost etter ønske (jarlsberg)
1 løk
3 ss tomatpure
2 ss ketchup
2 ss oregano
1 ss paprikakrydder
1 ss løkpulver  (evt 2-3 fedd hvitløk)
1 ts basilikum
0.5 ts pepper
Salt etter ønske.

HVORFOR RENNER IKKE FYLLET UT?
SE HER ⬇

Riv opp osten. Finhakk løken. Stek kjøttdeigen og løken med krydderet. Ha i tomatpure og ketshup. Når det er stekt dra stekepannen til side.
Ha i halvparten av osten og  rør rundt så det halvsmelter. Dette gjør at   fyllet fester seg sammen og ikke renner ut senere.

Pizzadeig

Deig:
500 g møllerens pizzamel eller hvetemel etter ønske
1 pk tørrgjær
4  dl vann 37 grader
1 ts salt
3 ss solsikkeolje eller annen olje
Elt sammen deigen og la heve 30 min.

Ha litt mel på benken.Kjevle ut deigen. Ha på pizzafyllet. Rull sammen. Del i 18 emner og settes på brett med bakepapir. Dryss over resten av osten.


La de etterheve på komfyren mens du setter på stekeovnen på 225 grader. Når ovnen er klar så sett brettet midt i. Stek i 22 min.

Se ikke noe gris etter snurrene.


Da er det bare å kose seg


Velbekomme

Scrolle gjerne ned og del oppskriften så du har den til senere.



12 Kommentarer














Sharone

23.04.2017 kl.21:31

Nam! Det så godt ut :D
matfrabunnenfb.blogg.no

23.04.2017 kl.21:59

Takk Sharone: ) Bare å prøve
Statera Marit Ebeltoft

23.04.2017 kl.22:03

Nam nam, pizzasnurrer er ganske godt :) Aldri feil med en pizza :)
matfrabunnenfb.blogg.no

23.04.2017 kl.22:36

Sant så sant Statera Marit Ebeltoft: )
Rimelig kosemat dette
WencheS

26.04.2017 kl.17:49

Lagde de i dag, og det var verdens beste pizzasnurrer <3
matfrabunnenfb.blogg.no

26.04.2017 kl.21:00

Så kjekt å høre WencheS: )
Sonja

16.06.2017 kl.12:53

Helt ærlig er dette den verste deigen jeg har jobbet med, fulgte oppskriften til punkt og prikke og deigen vart seig og klissete. Det var så vidt jeg fikk rulla den sammen da jeg hadde tatt på fyllet selv om jeg brukte MYE mel på benken. Men når det er sagt ble sluttresultatet meget bra, og dem smakte deilig. Neste gang kommer jeg til å tilpasse med mer mel 😊
matfrabunnenfb.blogg.no

16.06.2017 kl.17:20

Det var synd å høre Sonja: /. Håper du finner melmengden som passer. Jeg bruker møllerens tipo 0

23.07.2017 kl.20:31

Veldig gode, men melet må tilpasses om man bruker vanlig mel, så 500g vanlig mel stemmer ikke.
matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:51

Anonym: Husker du hvor mye du brukte? :)
Christina

27.08.2017 kl.09:26

Veldig gode 😊. Lagde de på søndag morgen å tenkte jentene mine kunne ha de til lunsj utover uken......de siste gikk til frokost dagen etter 😀

Jeg måtte bruke ca 700 gram vanlig hvetemel.

Neste gang prøver jeg Møllerens Tipo 0

Ha en flott søndag
matfrabunnenfb.blogg.no

27.08.2017 kl.22:17

Så heelig Christina: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©