hits






Studentvennlige pizzasnurrer

  • 23.04.2017, 21:28

Jeg har valgt å kalle disse studentvennlige pizzasnurrer fordi det ikke er så mange ingredienser og fordi de er lett å lage. Man trenger heller ikke annet enn stekebrett med bakepapir for fyllet i denne renner ikke ut.  Du kan ha i annet fyll etter ønske.


Pizzasnurrer (18 stk)

Start med å lage fyllet da dette skal nedkjøles før det skal i deigen.

4-500 g kjøttdeig
350 gram ost etter ønske (jarlsberg)
1 løk
3 ss tomatpure
2 ss ketchup
2 ss oregano
1 ss paprikakrydder
1 ss løkpulver  (evt 2-3 fedd hvitløk)
1 ts basilikum
0.5 ts pepper
Salt etter ønske.

HVORFOR RENNER IKKE FYLLET UT?
SE HER ⬇

Riv opp osten. Finhakk løken. Stek kjøttdeigen og løken med krydderet. Ha i tomatpure og ketshup. Når det er stekt dra stekepannen til side.
Ha i halvparten av osten og  rør rundt så det halvsmelter. Dette gjør at   fyllet fester seg sammen og ikke renner ut senere.

Pizzadeig

Deig:
500 g møllerens pizzamel eller hvetemel etter ønske
1 pk tørrgjær
4  dl vann 37 grader
1 ts salt
3 ss solsikkeolje eller annen olje
Elt sammen deigen og la heve 30 min.

Ha litt mel på benken.Kjevle ut deigen. Ha på pizzafyllet. Rull sammen. Del i 18 emner og settes på brett med bakepapir. Dryss over resten av osten.


La de etterheve på komfyren mens du setter på stekeovnen på 225 grader. Når ovnen er klar så sett brettet midt i. Stek i 22 min.

Se ikke noe gris etter snurrene.


Da er det bare å kose seg


Velbekomme

Scrolle gjerne ned og del oppskriften så du har den til senere.



17 Kommentarer














Sharone

23.04.2017 kl.21:31

Nam! Det s godt ut :D
matfrabunnenfb.blogg.no

23.04.2017 kl.21:59

Takk Sharone: ) Bare prve
Statera Marit Ebeltoft

23.04.2017 kl.22:03

Nam nam, pizzasnurrer er ganske godt :) Aldri feil med en pizza :)
matfrabunnenfb.blogg.no

23.04.2017 kl.22:36

Sant s sant Statera Marit Ebeltoft: )
Rimelig kosemat dette
WencheS

26.04.2017 kl.17:49

Lagde de i dag, og det var verdens beste pizzasnurrer <3
matfrabunnenfb.blogg.no

26.04.2017 kl.21:00

S kjekt hre WencheS: )
Sonja

16.06.2017 kl.12:53

Helt rlig er dette den verste deigen jeg har jobbet med, fulgte oppskriften til punkt og prikke og deigen vart seig og klissete. Det var s vidt jeg fikk rulla den sammen da jeg hadde tatt p fyllet selv om jeg brukte MYE mel p benken. Men nr det er sagt ble sluttresultatet meget bra, og dem smakte deilig. Neste gang kommer jeg til tilpasse med mer mel 😊
matfrabunnenfb.blogg.no

16.06.2017 kl.17:20

Det var synd hre Sonja: /. Hper du finner melmengden som passer. Jeg bruker mllerens tipo 0

23.07.2017 kl.20:31

Veldig gode, men melet m tilpasses om man bruker vanlig mel, s 500g vanlig mel stemmer ikke.
matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:51

Anonym: Husker du hvor mye du brukte? :)
Christina

27.08.2017 kl.09:26

Veldig gode 😊. Lagde de p sndag morgen tenkte jentene mine kunne ha de til lunsj utover uken......de siste gikk til frokost dagen etter 😀

Jeg mtte bruke ca 700 gram vanlig hvetemel.

Neste gang prver jeg Mllerens Tipo 0

Ha en flott sndag
matfrabunnenfb.blogg.no

27.08.2017 kl.22:17

S heelig Christina: )
Sunniva

23.09.2017 kl.17:58

Det s veldig godt ut! Men hvor mye er 500g mllerens pizzamel i dl? Er student og har ikke kjkkenvekt.
matfrabunnenfb.blogg.no

25.09.2017 kl.14:04

1 dl er 60 g Sunniva: ). Sk ogs p omregningstabellen som ligger her. Trykk p meny og skriv i sk :)
Nadia

12.10.2017 kl.14:08

Hei. Hvor mye gjr br man bruke hvis man dobler oppskrift (evt 3*oppskrift)?
matfrabunnenfb.blogg.no

13.10.2017 kl.17:19

Max 1.5-2 Nadia: ). Hev heller litt lenger
Trine Kolberg

26.04.2018 kl.09:19

Har notert ned ogskal prves :)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik