hits

Studentvennlige pizzasnurrer

Jeg har valgt å kalle disse studentvennlige pizzasnurrer fordi det ikke er så mange ingredienser og fordi de er lett å lage. Man trenger heller ikke annet enn stekebrett med bakepapir for fyllet i denne renner ikke ut.  Du kan ha i annet fyll etter ønske.


Pizzasnurrer (18 stk)

Start med å lage fyllet da dette skal nedkjøles før det skal i deigen.

4-500 g kjøttdeig
350 gram ost etter ønske (jarlsberg)
1 løk
3 ss tomatpure
2 ss ketchup
2 ss oregano
1 ss paprikakrydder
1 ss løkpulver  (evt 2-3 fedd hvitløk)
1 ts basilikum
0.5 ts pepper
Salt etter ønske.

HVORFOR RENNER IKKE FYLLET UT?
SE HER ⬇

Riv opp osten. Finhakk løken. Stek kjøttdeigen og løken med krydderet. Ha i tomatpure og ketshup. Når det er stekt dra stekepannen til side.
Ha i halvparten av osten og  rør rundt så det halvsmelter. Dette gjør at   fyllet fester seg sammen og ikke renner ut senere.

Pizzadeig

Deig:
500 g møllerens pizzamel eller hvetemel etter ønske
1 pk tørrgjær
4  dl vann 37 grader
1 ts salt
3 ss solsikkeolje eller annen olje
Elt sammen deigen og la heve 30 min.

Ha litt mel på benken.Kjevle ut deigen. Ha på pizzafyllet. Rull sammen. Del i 18 emner og settes på brett med bakepapir. Dryss over resten av osten.


La de etterheve på komfyren mens du setter på stekeovnen på 225 grader. Når ovnen er klar så sett brettet midt i. Stek i 22 min.

Se ikke noe gris etter snurrene.


Da er det bare å kose seg


Velbekomme

Scrolle gjerne ned og del oppskriften så du har den til senere.

17 kommentarer

Nam! Det s godt ut :D

Nam nam, pizzasnurrer er ganske godt :) Aldri feil med en pizza :)

Sant s sant Statera Marit Ebeltoft: )
Rimelig kosemat dette

Lagde de i dag, og det var verdens beste pizzasnurrer <3

Helt rlig er dette den verste deigen jeg har jobbet med, fulgte oppskriften til punkt og prikke og deigen vart seig og klissete. Det var s vidt jeg fikk rulla den sammen da jeg hadde tatt p fyllet selv om jeg brukte MYE mel p benken. Men nr det er sagt ble sluttresultatet meget bra, og dem smakte deilig. Neste gang kommer jeg til tilpasse med mer mel 😊

Det var synd hre Sonja: /. Hper du finner melmengden som passer. Jeg bruker mllerens tipo 0

Veldig gode, men melet m tilpasses om man bruker vanlig mel, s 500g vanlig mel stemmer ikke.

Anonym: Husker du hvor mye du brukte? :)

Veldig gode 😊. Lagde de p sndag morgen tenkte jentene mine kunne ha de til lunsj utover uken......de siste gikk til frokost dagen etter 😀

Jeg mtte bruke ca 700 gram vanlig hvetemel.

Neste gang prver jeg Mllerens Tipo 0

Ha en flott sndag

Det s veldig godt ut! Men hvor mye er 500g mllerens pizzamel i dl? Er student og har ikke kjkkenvekt.

1 dl er 60 g Sunniva: ). Sk ogs p omregningstabellen som ligger her. Trykk p meny og skriv i sk :)

Hei. Hvor mye gjr br man bruke hvis man dobler oppskrift (evt 3*oppskrift)?

Max 1.5-2 Nadia: ). Hev heller litt lenger

Trine Kolberg

Trine Kolberg

Har notert ned ogskal prves :)

Skriv en ny kommentar