hits







3 cheese nachos med deilig krydring og hjemmelaget tykk salsa

  • 12.05.2017, 10:34

Fredagen er her s da kommer det ett tips fra meg mht krydring av nachos og salsa.

1 pose nachos
Jarlsberg
Mozzarella
Gul/orange cheddar eller ched up
500 g kjttdeig
1 rd paprika
1 gul paprika
1 liten boks mais
Vrlk etter nske
2 ts spisskummin
2 ts oregano
2 ts lkpulver
3 ts paprikapulver
0.5 ts pepper
0.5 ts salt
1-2 fedd hvitlk om nskelig

Stek kjttdeigen. Hell den s i ett drslag s den fr renne av (s slipper du vt nachos).
Ha bakepapir p en stekeplate. Str nachos p og deretter ost i mengden du nsker. Ha p halvparten av kjttdeigen og halve maisboksen. Legg s ett nytt lag p samme mte.
Paprika og vrlk har du p etter den er stekt.
Stek nachosen midt i ovnen p 200 grader i 15 minutter.

 

Mens nachosen steker lager du salsaen.

200 g tomat (plommetomat)
1 strken ts sambal oelek (eller mer/mindre om du nsker den sterkere/svakere.
4 ts tomatpur
0.25 ts salt (en fjerdedels ts)
2-4 ts sukker etter nske. Jeg bruker 4.
Du kan tilsette koriander og rdlk om nskelig. Jeg var tom for det idag.
Fjern det vte innholdet i tomaten for at salsaen skal bli tykk og ikke rennende. Dette gjr du lettest ved dele de i to og skrape ut med en teskje.

Snn


Kjr tomatene i stavmikser. Ha i resten av ingrediensene.

Kutt opp paprika og vrlk. Server straks.
Velbekomme :)

Scrolle gjerne ned og del innlegget s du har det til senere.



4 Kommentarer














elisebr

12.05.2017 kl.12:52

S godt det s ut! :)
matfrabunnenfb.blogg.no

12.05.2017 kl.13:34

Takk elisebr: ). Hper du prver
Statera Marit Ebeltoft

12.05.2017 kl.14:14

Perfekt komme over dette idag! N blir fredagstaoen byttet ut med det her :D :D
matfrabunnenfb.blogg.no

13.05.2017 kl.09:49

Herlig Statera Marit Ebeltoft: ) Hper det falt i smak


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik