hits

3 cheese nachos med deilig krydring og hjemmelaget tykk salsa

Fredagen er her s da kommer det ett tips fra meg mht krydring av nachos og salsa.

1 pose nachos
Jarlsberg
Mozzarella
Gul/orange cheddar eller ched up
500 g kjttdeig
1 rd paprika
1 gul paprika
1 liten boks mais
Vrlk etter nske
2 ts spisskummin
2 ts oregano
2 ts lkpulver
3 ts paprikapulver
0.5 ts pepper
0.5 ts salt
1-2 fedd hvitlk om nskelig

Stek kjttdeigen. Hell den s i ett drslag s den fr renne av (s slipper du vt nachos).
Ha bakepapir p en stekeplate. Str nachos p og deretter ost i mengden du nsker. Ha p halvparten av kjttdeigen og halve maisboksen. Legg s ett nytt lag p samme mte.
Paprika og vrlk har du p etter den er stekt.
Stek nachosen midt i ovnen p 200 grader i 15 minutter.

 

Mens nachosen steker lager du salsaen.

200 g tomat (plommetomat)
1 strken ts sambal oelek (eller mer/mindre om du nsker den sterkere/svakere.
4 ts tomatpur
0.25 ts salt (en fjerdedels ts)
2-4 ts sukker etter nske. Jeg bruker 4.
Du kan tilsette koriander og rdlk om nskelig. Jeg var tom for det idag.
Fjern det vte innholdet i tomaten for at salsaen skal bli tykk og ikke rennende. Dette gjr du lettest ved dele de i to og skrape ut med en teskje.

Snn


Kjr tomatene i stavmikser. Ha i resten av ingrediensene.

Kutt opp paprika og vrlk. Server straks.
Velbekomme :)

Scrolle gjerne ned og del innlegget s du har det til senere.

4 kommentarer

S godt det s ut! :)

Takk elisebr: ). Hper du prver

Perfekt komme over dette idag! N blir fredagstaoen byttet ut med det her :D :D

Herlig Statera Marit Ebeltoft: ) Hper det falt i smak

Skriv en ny kommentar