hits

Havregrynsvafler

Vafler finnes det utallige varianter av. Denne oppskriften kan du trygt servere til frokost for de som er lei av brdmat.

Havregrynsvafler

4 egg
7 dl kefir
2 dl mel
4 dl havregryn
50 g smeltet smr.
2 ts bakepulver
2-3 ss sukker
1 klype salt

Rr godt sammen. La svelle 10 minutter. Pass p ikke ha for mye i jernet for da vil de bli deigete inni. Stek de godt til de er litt brune. 



 

Dette er passe mengde.
Serveres med plegget man selv nsker.

 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p linken 

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 

15 kommentarer

S godt det s ut! :)

Kan du fryses, og veit du om de evt. forandrer konsistens etter opptining?

Har du prvd disse med vanlig lettmelk, ikke kefir?

Renate: Har ikke prvd selv. Tror du br ta i melka litt og litt da den er tynnere enn kefir :) Gi gjerne en tilbakemelding p hvordan de blir :)

Er rren s tykk at jeg kan steke lapper av den?

Camilla Pedersen

Camilla Pedersen

Kjempegode bde med syltety og med freplse med majones 😄

Camilla Pedersen: S bra at de falt i smak :)

Kan de lages med speltmel eller bokhvete tror du?

Noen som vet hvor mange vaffelplater det blir?

Gr det ann bruke rmme i stedet for kefir? slik at det blir rmmevafler?

Anna: Ja, du kan erstatte kefiren med rmme :)

Skriv en ny kommentar