hits

Kebabpizza med enkel kebabdressing

Pizza kan varieres i det uendelige med fyll og div dressinger til ha opp.

Frst m du lage kebabkjttet. Det kan du fint dele opp i porsjoner og fryse ned.
Slik lager jeg kebab : http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1481359992_kebab_hjemmelaget.html

Jeg vet ikke om ferdig kebabkjtt selges i Norge, men det selges iallefall i Sverige. Uansett: Hjemmelaget er utrolig mye bedre og kan ikke sammenlignes.

Pizzabunn (tykk type) :

500 g mllerens pizzamel eller hvetemel etter nske
1 pk trrgjr 
3-4  dl vann 37 grader
2 ts salt
3 ss solsikkeolje
3 ss oregano
Elt sammen deigen og la heve 30 min.
Pensle en langpanne med olje og kan deigen godt utover. Ha p fyllet.

Fyll:
500 g kebabkjtt
1 liten boks mais
1 lk
Ost (merke og mengde etter nske)
Jeg brukte 4 never mozzarella rett p deigen og 4 never Jarlsberg p toppen.

Saus til bunnen :
1 dl rmme eller creme fraiche
1-2 ss oregano

Enkel kebabdressing til ha p etter steking:
1.5 dl rmme
2 ts spisskummen
1 ts lkpulver (eller hvitlkspulver)
2-4  ts oregano etter nske
1 ss ketchup
1 ss majones
La trekke 30 min i kjleskapet.

Stek pizzaen i 25-30 min p 225 grader midt i ovnen. La den st 5-10 minutter fr du skjrer i den.

Velbekomme

 

Hvis du nsker nye oppskrifter direkte p epost, trykk p linken her:  https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 

6 kommentarer

skal prve .

les gjerne bloggen min og lik

Anbefaler i halvere gjrmengden. 1 pk gjr er alt for mye til 500 g mel.

Margoth Fjeldstad

Margoth Fjeldstad

Hva er kebab kjtt???

Se oppskriften min p kebab Margoth Fjeldstad: )

Skriv en ny kommentar