hits






Kebabpizza med enkel kebabdressing

  • 26.06.2017, 19:34

Pizza kan varieres i det uendelige med fyll og div dressinger til ha opp.

Frst m du lage kebabkjttet. Det kan du fint dele opp i porsjoner og fryse ned.
Slik lager jeg kebab : http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1481359992_kebab_hjemmelaget.html

Jeg vet ikke om ferdig kebabkjtt selges i Norge, men det selges iallefall i Sverige. Uansett: Hjemmelaget er utrolig mye bedre og kan ikke sammenlignes.

Pizzabunn (tykk type) :

500 g mllerens pizzamel eller hvetemel etter nske
1 pk trrgjr 
3-4  dl vann 37 grader
2 ts salt
3 ss solsikkeolje
3 ss oregano
Elt sammen deigen og la heve 30 min.
Pensle en langpanne med olje og kan deigen godt utover. Ha p fyllet.

Fyll:
500 g kebabkjtt
1 liten boks mais
1 lk
Ost (merke og mengde etter nske)
Jeg brukte 4 never mozzarella rett p deigen og 4 never Jarlsberg p toppen.

Saus til bunnen :
1 dl rmme eller creme fraiche
1-2 ss oregano

Enkel kebabdressing til ha p etter steking:
1.5 dl rmme
2 ts spisskummen
1 ts lkpulver (eller hvitlkspulver)
2-4  ts oregano etter nske
1 ss ketchup
1 ss majones
La trekke 30 min i kjleskapet.

Stek pizzaen i 25-30 min p 225 grader midt i ovnen. La den st 5-10 minutter fr du skjrer i den.

Velbekomme

 

Hvis du nsker nye oppskrifter direkte p epost, trykk p linken her:  https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 



6 Kommentarer














Caroline

26.06.2017 kl.19:40

M prves ;)
matfrabunnenfb.blogg.no

26.06.2017 kl.20:02

Herlig Caroline:)
sisselgu

26.06.2017 kl.20:48

skal prve .

les gjerne bloggen min og lik
Mia

27.06.2017 kl.13:06

Anbefaler i halvere gjrmengden. 1 pk gjr er alt for mye til 500 g mel.
Margoth Fjeldstad

09.09.2017 kl.18:18

Hva er kebab kjtt???
matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:22

Se oppskriften min p kebab Margoth Fjeldstad: )


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik