Kebabpizza med enkel kebabdressing

  • 26.06.2017, 19:34

Pizza kan varieres i det uendelige med fyll og div dressinger til å ha oppå.

Først må du lage kebabkjøttet. Det kan du fint dele opp i porsjoner og fryse ned.
Slik lager jeg kebab : http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1481359992_kebab_hjemmelaget.html

Jeg vet ikke om ferdig kebabkjøtt selges i Norge, men det selges iallefall i Sverige. Uansett: Hjemmelaget er utrolig mye bedre og kan ikke sammenlignes.

Pizzabunn (tykk type) :

500 g møllerens pizzamel eller hvetemel etter ønske
1 pk tørrgjær 
3-4  dl vann 37 grader
2 ts salt
3 ss solsikkeolje
3 ss oregano
Elt sammen deigen og la heve 30 min.
Pensle en langpanne med olje og kan deigen godt utover. Ha på fyllet.

Fyll:
500 g kebabkjøtt
1 liten boks mais
1 løk
Ost (merke og mengde etter ønske)
Jeg brukte 4 never mozzarella rett på deigen og 4 never Jarlsberg på toppen.

Saus til bunnen :
1 dl rømme eller creme fraiche
1-2 ss oregano

Enkel kebabdressing til å ha på etter steking:
1.5 dl rømme
2 ts spisskummen
1 ts løkpulver (eller hvitløkspulver)
2-4  ts oregano etter ønske
1 ss ketchup
1 ss majones
La trekke 30 min i kjøleskapet.

Stek pizzaen i 25-30 min på 225 grader midt i ovnen. La den stå 5-10 minutter før du skjærer i den.

Velbekomme

 

Hvis du ønsker nye oppskrifter direkte på epost, trykk på linken her:  https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 



6 Kommentarer














Caroline

26.06.2017 kl.19:40

Må prøves ;)
matfrabunnenfb.blogg.no

26.06.2017 kl.20:02

Herlig Caroline:)
sisselgu

26.06.2017 kl.20:48

skal prøve .

les gjerne bloggen min og lik
Mia

27.06.2017 kl.13:06

Anbefaler i halvere gjærmengden. 1 pk gjær er alt for mye til 500 g mel.
Margoth Fjeldstad

09.09.2017 kl.18:18

Hva er kebab kjøtt???
matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:22

Se oppskriften min på kebab Margoth Fjeldstad: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©