Prinsefisk med tilbehør

  • 13.08.2017, 16:33


Prinsefisk med tilbehør
Skrell og kok poteter og gulrot etter ønske.
7-800 g torskefilet

Fisken:
Kok opp lettsaltet vann. Ha fisken i (opptint). La den trekke i 7-10 min. 

Saus:
50 g smør
1 dl mel
1 liter melk
1-2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts muskat
1 1/2 ss sitronsaft
2 eggeplommer
Lag lys jevning av mel og smør. Spe med melk under omrøring. Ha i krydder og sitron. La putre i 7-8 min til melsmaken er borte. Rett før servering pisker du inn to eggeplommer. Sausen skal IKKE koke etter plommene har kommet i. 
Fres noen scampi og asparges i stekepanne ett par minutter. Velbekomme
Tanja


Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter&fref=gc



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©