hits

UKESMENY uke 13 med HANDLELISTE

Nå er påskeferien  her og solen skinner her hos meg. Det håper jeg den gjør hos deg også.
Mat må man ha i påsken og noen av dagene litt ekstra god.
Her er mitt forslag til påskemenyen

Uke 13

Mandag
10 minutts hyttegryte (lettvint)
Oppskrift: 

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1521735111_10_minutts_hyttegryte.html

 

Tirsdag
Finnbiff (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1457183624_finnbiff_av_tanja_med.html

 

Onsdag
Pølse og baconpizza (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1472399122_plse_og_baconpizza.html

 

Torsdag
Fiskegryte (ganske lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1464163654_fiskegryte.html

 

Fredag
Luksusnachos (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1485547261_luksusnachos_med_guacamoletomatsalat__og_rmme.html

 

Lørdag ( ganske lettvint)
Andebryst med appelsinsaus
Tips: lag nok fløtegratinerte for 2 dager.
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1519231278_andebryst_med_appelsinsaus_fltegratinerte_poteter_og_asparges.html


Søndag
Lammelår med tilbehør
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1492338839_helstekt_lammelr_og_fltepoteter_i_crockpot.html

 

Basisvarer/sjekkliste

Basisvarer
- Salt (maldon)
- Pepper
- Timian
- Hvitløk (pulver eller fersk)
- Persille
- Fiskekrydder (Santa Maria Seafood and fish)
- Fiskebuljong/fond
- Grønnsaksbuljong
- Hønsebuljong
- Olivenolje
- Solsikkeolje
- Sitronsaft
- Chilipulver
- Sukker
- Maisenna
- Ketjap manis
- Mel (hvete eller pizzamel)
- Tørrgjær
- Oregano

Handleliste "ferskvarer"

"Ferskvarer"
- 5 dl pasta
- 300 g skinke
- 1,5 liter fløte
- 3-4 beger creme fraiche
- 1 pk egg
- 2 røde paprika
- 3 purre
- 3 brokkoli
- 300 g bacon
- 400 g reinskav
- 1 kurv sopp
- 5 gule løk
- 1 rødløk
- Fløtemysost
- Poteter til 5 middager
- Rosmarin
- 1 liter melk
- 500 g margarin eller meierismør
- 1 kg torsk eller annen fisk
- 2 pk gulrøtter
- 1 fennikel
- 4 sjarlottløk
- 2 pk nachos (185g x 2)
- 300 g ytrefilet
- 1 kg Jarlsberg eller annen ost
- 1 pk "cheddar" skivet
- 1 boks mais
- 2 store tomater
- 1 avocado
- 6 stilker vårløk
- 1 beger rømme
- 1 bunt asparges
- 300 g andebryst per person
- 3 store appelsiner
- 1 boks tomatpuré
- Lammelår
- 6 kjøttpølser

Syns du det var for lite fisk ?
Da kan man du finne mer inspirasjon her:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/middag_fisk.html

Vil du ha kommende oppskrift rett på mail? Da kan du følge bloggen her:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Scrolle gjerne ned og del innlegget :)
 

God PÅSKEKLEM:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar