hits






UKESMENY uke 13 med HANDLELISTE

  • 25.03.2018, 18:34

Nå er påskeferien  her og solen skinner her hos meg. Det håper jeg den gjør hos deg også.
Mat må man ha i påsken og noen av dagene litt ekstra god.
Her er mitt forslag til påskemenyen

Uke 13

Mandag
10 minutts hyttegryte (lettvint)
Oppskrift: 

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1521735111_10_minutts_hyttegryte.html

 

Tirsdag
Finnbiff (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1457183624_finnbiff_av_tanja_med.html

 

Onsdag
Pølse og baconpizza (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1472399122_plse_og_baconpizza.html

 

Torsdag
Fiskegryte (ganske lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1464163654_fiskegryte.html

 

Fredag
Luksusnachos (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1485547261_luksusnachos_med_guacamoletomatsalat__og_rmme.html

 

Lørdag ( ganske lettvint)
Andebryst med appelsinsaus
Tips: lag nok fløtegratinerte for 2 dager.
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1519231278_andebryst_med_appelsinsaus_fltegratinerte_poteter_og_asparges.html


Søndag
Lammelår med tilbehør
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1492338839_helstekt_lammelr_og_fltepoteter_i_crockpot.html

 

Basisvarer/sjekkliste

Basisvarer
- Salt (maldon)
- Pepper
- Timian
- Hvitløk (pulver eller fersk)
- Persille
- Fiskekrydder (Santa Maria Seafood and fish)
- Fiskebuljong/fond
- Grønnsaksbuljong
- Hønsebuljong
- Olivenolje
- Solsikkeolje
- Sitronsaft
- Chilipulver
- Sukker
- Maisenna
- Ketjap manis
- Mel (hvete eller pizzamel)
- Tørrgjær
- Oregano

Handleliste "ferskvarer"

"Ferskvarer"
- 5 dl pasta
- 300 g skinke
- 1,5 liter fløte
- 3-4 beger creme fraiche
- 1 pk egg
- 2 røde paprika
- 3 purre
- 3 brokkoli
- 300 g bacon
- 400 g reinskav
- 1 kurv sopp
- 5 gule løk
- 1 rødløk
- Fløtemysost
- Poteter til 5 middager
- Rosmarin
- 1 liter melk
- 500 g margarin eller meierismør
- 1 kg torsk eller annen fisk
- 2 pk gulrøtter
- 1 fennikel
- 4 sjarlottløk
- 2 pk nachos (185g x 2)
- 300 g ytrefilet
- 1 kg Jarlsberg eller annen ost
- 1 pk "cheddar" skivet
- 1 boks mais
- 2 store tomater
- 1 avocado
- 6 stilker vårløk
- 1 beger rømme
- 1 bunt asparges
- 300 g andebryst per person
- 3 store appelsiner
- 1 boks tomatpuré
- Lammelår
- 6 kjøttpølser

Syns du det var for lite fisk ?
Da kan man du finne mer inspirasjon her:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/middag_fisk.html

Vil du ha kommende oppskrift rett på mail? Da kan du følge bloggen her:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Scrolle gjerne ned og del innlegget :)
 

God PÅSKEKLEM:)



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©