hits

Lettvint sitronmousse - spiseklar p 10 min

Det har vrt s mange ste fristelser p facebookgruppen siste dagene og siden jeg faktisk men er at mandager er den mest perfekte dagen for dessert s mtte jeg hive sammen noe godt som kunne vre spiseklart p 10 minutter 😅


Lettvint sitronmousse
4 porsjoner

Ingredienser
3 dl kremflte
2 eggeplommer
1 dl sukker
1 ss vaniljesukker( strken)
2-3 ss saft av sitron (sprs hvor surt du liker. Jeg bruker 3)
Skall av sitron

Slik gjr du
Pisk krem av flte og 0.5 dl sukker og vaniljesukker. Pisk eggeplommene og 0.5 dl sukker til en  eggedosis. Ha eggedosisen i kremen sammen med saft av sitron. Pisk lett s alt blander seg godt. Ha i serveringsskler og rasp litt sitron p (Pass p at du kun fr med det gule og ikke det hvite for det hvite er bittert ).
Dander med br om du vil.

Kan serveres umiddelbart men kan ogs st i kjleskap noen timer eller over natta.

Velbekomme. 

4 kommentarer

Dette s kjempegodt ut!

Digg - m prves

Husk skylle sitronen godt fr du river skallet, er ikke sikker den er helt ren/ fri for sprytestoffer.

Grete Kristiansen

Grete Kristiansen

Skal lage den i dag, men har lyst til tilsette gelatin for konsistensen skyld.

Kan du forklare meg hvordan jeg kan gjre dette.

Skriv en ny kommentar