hits

Lettvint sitronmousse - spiseklar på 10 min

Det har vært så mange søte fristelser på facebookgruppen siste dagene og siden jeg faktisk men er at mandager er den mest perfekte dagen for dessert så måtte jeg hive sammen noe godt som kunne være spiseklart på 10 minutter 😅


Lettvint sitronmousse
4 porsjoner

Ingredienser
3 dl kremfløte
2 eggeplommer
1 dl sukker
1 ss vaniljesukker( strøken)
2-3 ss saft av sitron (spørs hvor surt du liker. Jeg bruker 3)
Skall av sitron

Slik gjør du
Pisk krem av fløte og 0.5 dl sukker og vaniljesukker. Pisk eggeplommene og 0.5 dl sukker til en  eggedosis. Ha eggedosisen i kremen sammen med saft av sitron. Pisk lett så alt blander seg godt. Ha i serveringsskåler og rasp litt sitron på (Pass på at du kun får med det gule og ikke det hvite for det hvite er bittert ).
Dander med bær om du vil.

Kan serveres umiddelbart men kan også stå i kjøleskap noen timer eller over natta.

Velbekomme. 

4 kommentarer

Dette så kjempegodt ut!

Digg - må prøves

Husk å skylle sitronen godt før du river skallet, er ikke sikker den er helt ren/ fri for sprøytestoffer.

Grete Kristiansen

Grete Kristiansen

Skal lage den i dag, men har lyst til å tilsette gelatin for konsistensen skyld.

Kan du forklare meg hvordan jeg kan gjøre dette.

Skriv en ny kommentar