hits







Lettvint sitronmousse - spiseklar på 10 min

  • 30.04.2018, 17:57

Det har vært så mange søte fristelser på facebookgruppen siste dagene og siden jeg faktisk men er at mandager er den mest perfekte dagen for dessert så måtte jeg hive sammen noe godt som kunne være spiseklart på 10 minutter 😅


Lettvint sitronmousse
4 porsjoner

Ingredienser
3 dl kremfløte
2 eggeplommer
1 dl sukker
1 ss vaniljesukker( strøken)
2-3 ss saft av sitron (spørs hvor surt du liker. Jeg bruker 3)
Skall av sitron

Slik gjør du
Pisk krem av fløte og 0.5 dl sukker og vaniljesukker. Pisk eggeplommene og 0.5 dl sukker til en  eggedosis. Ha eggedosisen i kremen sammen med saft av sitron. Pisk lett så alt blander seg godt. Ha i serveringsskåler og rasp litt sitron på (Pass på at du kun får med det gule og ikke det hvite for det hvite er bittert ).
Dander med bær om du vil.

Kan serveres umiddelbart men kan også stå i kjøleskap noen timer eller over natta.

Velbekomme. 



4 Kommentarer














frkfrontend

30.04.2018 kl.18:31

Dette så kjempegodt ut!

30.04.2018 kl.21:06

Digg - må prøves

02.05.2018 kl.17:34

Husk å skylle sitronen godt før du river skallet, er ikke sikker den er helt ren/ fri for sprøytestoffer.
Grete Kristiansen

16.05.2018 kl.08:41

Skal lage den i dag, men har lyst til å tilsette gelatin for konsistensen skyld.

Kan du forklare meg hvordan jeg kan gjøre dette.


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©