Det er herlig med lettere mat sommerstid. Det er lettvint,friskt og lett fordøyelig. Serverer man feks noe type brødmat til kan det gjerne serveres som middag syns jeg.
Til 4 personer (servert med urtebrød)
5 økologiske egg
Ett halvt salathode
En neve ruccola
1 rød paprika
En liten boks mais
En halv pose (en neve) sukkererter
3 stilker vårløk
Dressing:
2 dl rømme
1 dl majones
3 ts karri (hindu)
1 ts salt
2 ts sitron
2 ts sukker eller søtning
(1-2 fedd hvitløk om ønskelig)
Litt fersk gressløk
Hardkok eggene i 8 minutter. Avkjøl eggene i kaldt vann. Fjern skallet og del i båter. Dryss litt salt på båtene om du ønsker.
Kutt opp grønnsakene slik du ønsker.
Rør sammen dressingen.
Her finner du forslag til tilbehør :
Urtebrød: http://matfrabunnenfb.blogg.no/1459407205_urtebrd_av_tanja.html
Rundstykker:
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1473771328_rundstykker.html
Ciabatta: http://matfrabunnenfb.blogg.no/1455903108_ciabatta_av_tanja.html
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/