Sommersalat med egg og dressing

  •   

Det er herlig med lettere mat sommerstid. Det er lettvint,friskt og lett fordøyelig. Serverer man feks noe type brødmat til kan det gjerne serveres som middag syns jeg.

Til 4 personer (servert med urtebrød)

5 økologiske egg
Ett halvt salathode
En neve ruccola
1 rød paprika
En liten boks mais
En halv pose (en neve) sukkererter
3 stilker vårløk

Dressing:
2 dl rømme
1 dl majones
3 ts karri (hindu)
1 ts salt 
2 ts sitron
2  ts sukker eller søtning
(1-2 fedd hvitløk om ønskelig)
Litt fersk gressløk

Hardkok eggene i 8 minutter. Avkjøl eggene i kaldt vann. Fjern skallet og del i båter. Dryss litt salt på båtene om du ønsker.
Kutt opp grønnsakene slik du ønsker.
Rør sammen dressingen.

Her finner du forslag til tilbehør :

Urtebrød: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1459407205_urtebrd_av_tanja.html

Rundstykker:
http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1473771328_rundstykker.html

Ciabatta: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1455903108_ciabatta_av_tanja.html

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg