Jeg skulle ønske jeg kunne si jeg hadde røkt hjertet selv, men jeg har enda til gode å få tak i ett.
MEN hvor priveligert føler man seg ikke når noen bare kommer på døra og forærer en ett reinsdyrhjerte?
Man blir litt stille i en slik stund.
Jeg valgte å skjære kjøttet i tynne skiver og bare lot det bli romtemperert. Hvis jeg skulle varme det hadde jeg sørget for at kjernetemperaturen ikke hadde gått over 57 grader. Ett så flott og mørt kjøtt kan man bare ikke ødelegge ved å overbehandle det.
Tyttebærkrem:
1.5 dl kremfløte
1.5 dl seterrømme
5 ss rørt tyttebær.
Pisk krem av fløten og rør det andre godt inn. Jeg rører tyttebær selv og slik gjør jeg det : http://matfrabunnenfb.blogg.no/1456311183_rrt_kremet_tyttebr_av.html
Hvis du skal kjøpe rørt tyttebær fra fryseren på butikken, anbefaler jeg at du smaker på tyttebærkremen for å se om du ønsker mer sukker.
Soppen:
Deles i skiver og stekes på max varme i en ss smør og ett lite dryss salt og pepper i 45-60 sekunder.
Fløtegratinerte poteter:
Her finner du hvordan jeg lager det.
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1457441229_fltegratinerte_potete.html
Velbekomme 🙂
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/