Ukesmeny 44


Mandag. Prinsefisk
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1502634803_prinsefisk_med_tilbehr.html


Tirsdag: Kyllingsuppe
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456232587_kyllingsuppe_av_tanja.html


Onsdag:  Fiskekaker i fløtesaus
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456311464_fiskekaker_i_fltesaus.html


Torsdag: Sosakjøtt
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455828663_sosakjtt_kjtt_i_mrket.html


Fredag: Kebabpizza
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1498498481_kebabpizza_med_enkel_kebabdressing.html


Lørdag: Indrefilè med Pommes Anna og Karamellisert ananas
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1497286243_indrefilet_med_karamellisert_ananas_pommes_anna_og_lettvint_bearnaise.html


Søndag: Utbenet rådyrstek
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455901970_utbenet_rdyrstek_med_.html

 

 

.

Noe godt til kaffen hører med: Sjokoladebollekake https://matfrabunnenfb.blogg.no/1496428206_sjokoladebollekake.html

Her finner dere tips til gode salater: https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/salater

Biffsalat med pepperrotkrem https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455449097_biffsalat_med_pepperr.html

 

 

.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat

.

44 – 22

 

.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg