Ukesmeny 02

Lurer du på hva du skal ha til middag neste uke?
Nå har vi satt opp middagstips for uke 02
Dere finner også noe godt til kaffen- 

Pai med egg og baconfyll
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1498747725_pai_med_egg_og_baconfyll.html

Fiskeboller i karrisaus

Forberedelser og gode råd:
Har du fryst fisk som meg så ta opp fisken kvelden før og legg i en stor bolle i kjøleskapet.
Du MÅ ta vare på tinevannet for det skal bli med i farsen, ellers får du knudrete og “korte” fiskeboller.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1488573076_fiskeboller_hjemmelaga_med_karrisaus_spesial.html

Lasagne
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455736365_lasagne_av_tanja.html

Andebryst med Glaserte poteter , sellerirotpure og varm appelsinchutneysaus
Lag ruter i fettsiden på brystene. Pass på at du ikke skjærer ned i kjøttet.
Se om det er sener som må skjæres bort.  Legg brystene i kald, tørr panne med fettsiden ned.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1458668745_andebryst_med_glasert.html

Viltpasta Idag hadde jeg rester av vilt og kom til å tenke på at viltpasta. Må jo være godt
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1464106495_viltpasta.html

Smørgåstårta er svensk tradisjon og serveres i selskaper som ett mer mettende alternativ til vanlige kaker.
Jeg har laget en versjon med enkle og rene smaker. Liker du rekesmørbrød vil du like denne.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1495038118_smrbrdkakesmrgstrta_med_reker.html

Det er ett must at kaken får stå å trekke over natten.
Server gjerne med en skål med sitronbåter på bordet.

Oppbevares kaldt.
Hvor lenge kaken er holdbar er det rekene som avgjør.

Biff med cognacsaus – Fløtegratinerte poteter med parmesan

https://matfrabunnenfb.blogg.no/1478961470_biff_med_cognacsaus_f.html

 

 

.

Noe godt til kaffen : Sitronkake

https://matfrabunnenfb.blogg.no/1460910401_sitronkake.html

 

 

 

 

.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

.

02 – 24

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg