Lurer du på hva du skal ha til middag neste uke?
Nå har vi satt opp middagstips for uke 02
Dere finner også noe godt til kaffen-
Pai med egg og baconfyll
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1498747725_pai_med_egg_og_baconfyll.html
Fiskeboller i karrisaus
Forberedelser og gode råd:
Har du fryst fisk som meg så ta opp fisken kvelden før og legg i en stor bolle i kjøleskapet.
Du MÅ ta vare på tinevannet for det skal bli med i farsen, ellers får du knudrete og “korte” fiskeboller.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1488573076_fiskeboller_hjemmelaga_med_karrisaus_spesial.html
Lasagne
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455736365_lasagne_av_tanja.html
Andebryst med Glaserte poteter , sellerirotpure og varm appelsinchutneysaus
Lag ruter i fettsiden på brystene. Pass på at du ikke skjærer ned i kjøttet.
Se om det er sener som må skjæres bort. Legg brystene i kald, tørr panne med fettsiden ned.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1458668745_andebryst_med_glasert.html
Viltpasta Idag hadde jeg rester av vilt og kom til å tenke på at viltpasta. Må jo være godt
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1464106495_viltpasta.html
Smørgåstårta er svensk tradisjon og serveres i selskaper som ett mer mettende alternativ til vanlige kaker.
Jeg har laget en versjon med enkle og rene smaker. Liker du rekesmørbrød vil du like denne.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1495038118_smrbrdkakesmrgstrta_med_reker.html
Det er ett must at kaken får stå å trekke over natten.
Server gjerne med en skål med sitronbåter på bordet.
Oppbevares kaldt.
Hvor lenge kaken er holdbar er det rekene som avgjør.
Biff med cognacsaus – Fløtegratinerte poteter med parmesan
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1478961470_biff_med_cognacsaus_f.html
.
Noe godt til kaffen : Sitronkake
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1460910401_sitronkake.html
.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
.
02 – 24