Nå har vi satt opp middagstips for uke 44
Dere finner også noe godt til kaffen- og tips til frokost
Utbenet rådyrstek Med sellerirot, sopp & løkblanding, poteter, rørt tyttebær og viltsaus
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455901970_utbenet_rdyrstek_med_.htm
Kylling-enchilada med hint av orient
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455304246_kylling_enchilada_med.html
Prinsefisk med tilbehør
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1502634803_prinsefisk_med_tilbehr.html
Spaghetti-bolognese
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456069973_spaghetti_bolognese_a.html
Tacokake med kylling
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1507826423_tacokake_med_kylling.html
Tynnflesk med fløtesausgratinert blomkål
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456151264_tynnflesk_av_tanja__f.html
Karristekt fiskepudding i karrisaus
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455211917_karristekt_fiskepuddi.html
Sosakjøtt (Kjøtt i mørket)
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455828663_sosakjtt_kjtt_i_mrket.html
Lørdagsalat med gode baguetter til
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1473526690_lrdagssalat.html
Baguetter
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455816897_baguetter_av_tanja.html
Her finner der gode tips til salater https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/salater
Noe godt til kaffen hører med :Fromasjdrøm
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455454981_fromasjdrm_av_tanja_e.html
Tips Frokost. Lyse luftige rundstykker
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455557516_lyse_luftige_lrdagsru.html
.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat
. 44 – 23