Ukesmeny 51

Lurer du på hva du skal ha til middag neste uke?
Nå har vi satt opp middagstips for uke 51
Dere finner også noe godt til kaffen-

Pinnekjøtt (skjerpet) med akevittsaus og rotmos
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1481711336_pinnekjtt__skjerpet_m.html

Pølsepanne med spaghetti
Dette er en middag som faller i smak hos barn og andre som liker milde smaker.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1464622182_plsepanne_med_spaghet.html

Dyppeloff for to
Nb : Det aller beste kommer når du kan begynne å rive loffen fra kantene og spise den sprø loffen som er trekt inn av det gode fyllet.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1502221390_dyppeloff_for_to.html

Du trenger en rund loff. Da kan du bruke denne oppskriften.
Medisterkaker  Slik lager jeg medisterkaker.
Dette er en stor oppskrift som du har mange middager av.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1477392518_medisterkaker.html
Surkål kan ligge noen mnd i fryser eller noen dager i kjøleskap. Dette er topp å ha ferdig i forkant
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1480182104_surkl_hjemmelaget.html
Her finner dere kategorien Jul https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/jul
Ønsker dere alle en riktig god jul
.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

.
51 – 23
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg