Ukesmeny 01

Tips til middag neste uke
Nå har vi satt opp middagstips for uke 01
+Tips til gode desserter
Karamellpudding og Prosecco & jordbærmousse

Kalkun m/ tilbehør
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1483186139_kalkun.html


Waldorfsalat
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1527845072_waldorfsalat.html

Kylling tandoori med nanbrød og ris
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455214324_kylling_tandoori_med_.html

3-retters
Forrett: Kamskjell med sellerirotpure og sprøstekt parmaskinke
Hovedrett: Helstekt rådyrlår med sellerirotpure, soppstuing, poteter og rørt tyttebær

Skalldyrtallerken
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455148651_skalldyrstallerken_av.html

Dobbelpanert Hyse med godt tilbehør
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455216046_dobbeltpanert_hyse_me.html

Smaksrike Vårruller
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455220152_smaksrike_vrruller_me.html

Kengurumedaljong

https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455211743_kengeru_medaljong_med.html

 

 

.

 

Desserter

Karamellpudding
Hva er vel bedre enn denne klassiske desserten? Det er flere måter å lage den på, men slik liker jeg å lage min etter å ha laget noen ganger.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1481448011_karamellpudding.html
Prosecco & jordbærmousse
Til de større anledningene og feks etter en tung nyttårsmiddag er det kjempedeilig med noe luftig og friskt.
.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat

 

 

 

 

.

01 – 25

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg