Ukesmeny 35


Mandag: Mild kremet fiskesuppe      ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456922746_mild_kremet_fiskesupp.html


Tirsdag: Joikaboller       ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1475594295_joikaboller.html


Onsdag: Laks med crème fraiche og mangochutney      ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1464762019_laks_med_crme_frache_.html


Torsdag: Kyllinglår med asiatiskinspirert glace       ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1528304669_kyllinglr_med_asiatiskinspirert_glace_og_sdmefull_salat.html


Fredag: Marinert kyllingwok         ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455216384_marinert_kyllingwok_m.html


Lørdag: Hjortebiff med saltbakte frityrpoteter       ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1519056759_hjortebiff_med_saltbakte_frityrpoteter_soppsaus_og_asparges.html


Søndag: Sosakjøtt (kjøtt i mørke)       ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455828663_sosakjtt_kjtt_i_mrket.html

Alt II
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455402549_scampisalat_med_karri.html


Lettvint sjokolademousse – klar på 10 min       ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1528369258_lettvint_sjokolademousse__spiseklar_p_10_min.html

 

 

.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:

https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat
.
35 – 21

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg