Dere finner også litt tips på salater og hvordan lykkes med gjærbakst
Møre Koteletter
Legg ferske eller opptinte koteletter i en ovnsform.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1479216329_mre_koteletter.html
Fiskepinner
Fiskepinner er mye bedre å lage selv. Jeg foretrekker å lage av ren fisk enten hyse eller torsk
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1476031316_fiskepinner.html
Pølsepytt med makaronistuing
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455297277_plsepytt_med_makaroni.html
Asiatisk kyllinggryte med kokosmelk
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1460218616_asiatisk_kyllinggryte.html
Søndagspanne med oksekjøtt
Den er mektig og god med mye smak og passer for hele familien.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1524668557_sndagspanne_med_oksekjtt.html
Kjøttpudding med baconsaus og smørstekte grønsaker
matfrabunnenfb.blogg.no – Kjøttpudding med baconsaus, smørstekte grønnsaker og poteter
Skinnstekt hyse med olivenstekte poteter og eggesmør – sursøt raspet gulrot
Med godt tilbehør kan fisk lett løftes fra godt til fantastisk
Lady og landstrykeren
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1465838073_lady_og_landstrykeren.html
Marinert Kylling med sting i tempura og pango med godt tilbehør
https://matfrabunnenfb.blogg.no/marinert-kylling-med-sting-i-tempura-og-panko-med-tilbehor.html
Her finner dere tips til salater: https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/salater
Hvordan lykkes med gjørbakst :matfrabunnenfb.blogg.no – Hvordan lykkes med gjærbakst
.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat
.
40 – 23