Ukesmeny 52

Tips til middag neste uke

Nå har vi satt opp middagstips for uke 52
Her finner dere både Ribbe og Pinnkjøtt

Og to gode desserter

Svineribbe steg for steg
Her finner dere også Medisterkaker og Surkål
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1480427526_svineribbe__steg_for_.html

Slik lager jeg medisterkaker. Dette er en stor oppskrift som du har mange middager av. Oppskriften finner du her

http://matfrabunnenfb.blogg.no/1477392518_medisterkaker.html

Surkål kan ligge noen mnd i fryser eller noen dager i kjøleskap. Dette er topp å ha ferdig i forkant.
Slik lager jeg surkål:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1480182104_surkl_hjemmelaget.html

Mange har også Pinnekjøtt til jul: Skjerpet pinnekjøtt med rotmos
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1481711336_pinnekjtt__skjerpet_m.html

Fiskepudding
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455211917_karristekt_fiskepuddi.html

Hasselbackkylling

https://matfrabunnenfb.blogg.no/hasselbackkylling-med-smaskens-saus.html

Sitronpepret stekt kveite med eggesmør
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455215091_sitronpepret_stekt_kv.html


Skinnstekt torsk

https://matfrabunnenfb.blogg.no/1462981651_skinnstekt_torsk_med_.html

 

.

Riskrem

https://matfrabunnenfb.blogg.no/1482265448_riskrem_med_syrlig_jo.html

Creme brule med bringebær og krem
Dette er en ideell dessert for selskaper da den bør lages dagen før. Den er velsmakende og likt av de fleste.
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1462214318_creme_brule_med_bring.html
.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat

 

 

 

 

.

52 – 24

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg