Ukesmeny 07

Lurer du på hva du skal ha til middag neste uke? 
Nå har vi satt opp  middagstips for uke 07.

Dere finner også noe godt til kaffen. Og gjærbakst tips

Boknafisk
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455910016_boknafisk_av_tanja.html

Kyllinggryte (mild)
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456171284_kyllinggryte_av_tanja.html

Rispilaff
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1477825385_rispilaff.html

Seibiff
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455721379_seibiff_av_tanja.html

Timianstekt biff med urtesmør og råstekte poteter i panne
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1471679536_timianstekt_biff_med_.html

Pulled pork i pitabrød
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1457094657_pulled_pork_i_pita_me.html

Cheeseburger med sennepsdressing
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455553266_cheeseburger_med_senn.html

Restaurant-pizza
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1458384670_restaurant__pizza_av_.html

Dette er egentlig en romantisk rett som spises på en tallerken for to
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1465838073_lady_og_landstrykeren.html

 

.

Har man rester av diverse i kjøleskapet er det greit å bruke opp rester på vafler
Fløte og kefir vafler
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1488378265_flte_og_kefir_vafler.html

Gjærbakst: Tanjas beste boller
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455722475_boller_av_tanja.html

 

 

 

 

 

.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat

 

 

 

 

.

07 – 23

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg