Ukesmeny 26

Tips til middag neste uke
Nå har vi satt opp middagstips for uke 26
Dere finner også noe godt til kaffen & tips til gjærdeig

Heartattack pasta
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1457370152_heartattack_pasta__lr.html

Hawaikoteletter
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1520275713_hawaikoteletter.html

Torskenuggets med Pommes frites og persilleremulade
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455982787_torskenuggets_med_pom.html

Dette er nydelig sommermat og så raskt og enkelt

Skinnstekt tors med Selleri&potetmos pure med trøffelolje & Nøttesmør
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455650474_skinnstekt_torsk_med_.html

Biff med cognacsaus, fløtegratinerte poteter
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1478961470_biff_med_cognacsaus_f.html

Laks med crème fraîche og mangochutney
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1464762019_laks_med_crme_frache_.html

Kremet pulled pork med ovnspoteter og smørdampet grønnkål
(Svinenakke 2.5 kg. Rub: (lett fuktet type)
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1457019140_kremet_pulled_pork_me.html

Fiskegryte
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1464163654_fiskegryte.html

I bloggen finner dere kategori Tilbehør
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/tilbehor
Flotte tips både til middag og til grillingen : Grønnkålsalat med fetaost
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455221178_grnnklsalat_med_fetao.html

 

 

 

 

 

.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat

 

 

 

 

.

26 – 24

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg