Ukesmeny 23

Tips til middag neste uke
Nå har vi satt opp middagstips for uke 23
Dere finner også noe godt til kaffen & tips til gjærdeig

Flesk og duppe
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456219128_flesk_og_duppe_av_tan.html

Skinnstekt Hyse m/ Olivenoljestekte poteter og Eggesmør
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1494338898_skinnstekt_hyse_med_olivenoljestekte_poteter_eggesmr_og_surst_raspet_gulrot.html

Lasagne
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455736365_lasagne_av_tanja.html

Supersaftig kyllingfilet med bretagnesaus
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1491393587_supersaftig_kyllingfilet_med_bretagnesaus.html

Mac`n cheese
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1462555565_macn_cheese.html

Pannekaker (tynne og store)
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1505808928_pannekaker_tynne_og_store.html

Sitronpepret stekt kveite med eggesmør
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455215091_sitronpepret_stekt_kv.html

Hestebiff med Castello og kaffesaus
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456262556_hestebiff_med_castell.html

Lady og landstrykeren
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1465838073_lady_og_landstrykeren.html

I bloggen finner dere kategori Tilbehør https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/tilbehor
Flotte tips både til middag og til grillingen
matfrabunnenfb.blogg.no – Sylta rødløk
.
.
Tips til gjærbakst : Grove fylte ost og skinkehorn
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455818474_grove_fylte_ost_og_sk.html
.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat

 

 

 

 

.

23 – 24

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg