Ukesmeny 36

 


Mandag: Pannefritert scampi med nudelsalat     ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1490116604_pannefritert_scampi_med_asiatiskinpirert__nudelsalat.html


Tirsdag: Pølsepytt med makaronistuing     ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455297277_plsepytt_med_makaroni.html


Onsdag: Prinsefisk med godt tilbehør     ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1502634803_prinsefisk_med_tilbehr.html


Torsdag: Lettvint kyllingpanne       ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1477416508_lettvint_kyllingpanne.html


Fredag: Luksusnachos med Guacamole     ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1485547261_luksusnachos_med_guacamoletomatsalat__og_rmme.html


Lørdag: Plankebiff for to               ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456497125_plankebiff_for_to_av_.html


Søndag: Boeuf Bourguignon       ⬆️
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1480873828_boeuf_bourguignon.html

 

.

Høsten har kommet og her finner dere noen gode tips
Druesaft https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456061055_druesaft_avtanja.html

Tyttebærsirup https://matfrabunnenfb.blogg.no/1456226639_tyttebrsirup_av_tanja.html

Hermetiske plommer https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455147898_hermetiserte_plommer_.html

 

.

Noe godt til kaffen hører med. Sjokoladekake i langpanne
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1485891672_klassisk_sjokoladekake_langpanne.html

 

 

.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Om dere ønsker å titte innom fiskemiddagene våres så trykk her:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/category/middag-fisk-sjomat

.

36 – 22

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg